Een video op maat.
Een video op maat.

U tevreden, wij tevreden.

press to zoom
Uw video overal te bekijken.
Uw video overal te bekijken.

press to zoom
Neem contact op.
Neem contact op.

press to zoom
Een video op maat.
Een video op maat.

U tevreden, wij tevreden.

press to zoom
1/6

DIENSTEN

Bedrijfsfilm

Beeld is pakkend en met een pakkende bedrijfsfilm laat je direct zien waar de kracht binnen je bedrijf ligt. Je laat zien waarom een potentiële klant nou juist met jou zo prettig samen werkt. Maak het vakmanschap, de sfeer binnen je bedrijf en jouw boodschap visueel met een bedrijfsfilm. Prijzen worden op maat gemaakt.

Mogelijk vanaf € 950,-

Sfeerfilm

Zit er een evenement aan te komen en wil je dit vast laten leggen? Een festival, beurs, opening, bijeenkomst, feest of andere beleving. EM media producties is erbij en maakt er jouw video van. Prijzen worden op maat gemaakt.

Mogelijk vanaf € 795,-

Productfilm

Iets te promoten? Denk hierbij aan het promoten of demonstreren van een product. Ik help je op de juiste manier de juiste boodschap naar je doelgroep te communiceren. Prijzen worden op maat gemaakt. Meerdere producten te promoten? Dan hanteer ik speciale prijzen. 

Mogelijk vanaf € 399,-

Commercial

Een commercial, nóg een andere vorm om te promoten en je dienst en/of product aan te prijzen. Samen met jou zorg ik voor de perfecte verhaallijn. Een goede verhaallijn versterkt de boodschap. Maatwerk gegarandeerd. 

Prijzen worden op maat gemaakt

Lipdub

Een lipdub, het is meer en meer in opkomst maar wat is het nou eigenlijk precies? Een lipdub is een soort videoclip bestaande uit één lange camerabeweging. Een groep mensen playbacken, 'acteren en dansen' mee. Zo vormen ze een lipdub op een nummer naar keuze. Het is vooral heel veel plezier beleven!  

 

Dus, heb je een vrijgezellenfeest in het vooruitzicht, zit er een teamuitje, of andere passende gebeurtenis aan te komen? Dan is een lipdub hét uitje van dit moment. Ik werk hierbij samen met een professionele choreografe. Van tevoren wordt samen met u het niveau bepaalt. Voor meer informatie, neem contact op. 

Mogelijk vanaf € 36,50 p.p.

Trouwfilm

Een bruiloft, een speciaal moment. Voor de bruid en bruidegom vaak één van de mooiste momenten uit hun leven. Laat deze mooie momenten vastleggen. De voorbereidingen, de fotoshoot, het jawoord. EM media producties maakt er een mooie clip van om deze speciale dag steeds weer te kunnen herbeleven! Informeer naar de verschillende mogelijkheden. 

Mogelijk vanaf € 575,-

Persoonlijke pitches

Wil je jezelf op een originele wijze voorstellen bij een (toekomstige) werkgever? Dan is een persoonlijke pitch iets voor jou. Het is iets van nu en zal de aandacht trekken. Geen sollicitatiebrief, maar jezelf presenteren middels een krachtige video. 

Mogelijk vanaf € 295,-

Please reload

Een eigen video


Ben je  op zoek naar een bedrijfsfilm,  promotiefilm, commercial  of  ander soort video?  Het  is   dé  manier  om  je  klant  te  bereiken. Ik  help  je  hier  graag  bij. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

 

Benieuwd hoe ik vervolgens te werk ga? Klik hier.

 

Bekijk onderstaand  de verschillende mogelijkheden  of ga naar de videopagina om voorbeelden te bekijken. Voor meer informatie omtrent de diverse mogelijk-heden, neem contact op.

 

 
Prijzen worden op maat gemaakt. Bij het afnemen van meerdere videoproducties, kan een speciale prijs worden gehanteerd.
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon